VeDemJust lansează „Imnul Vizierelor”

Azi, 20.04.2020, asociația VeDem Just lansează un videoclip de susținere a acțiunile civice derulate prin rețeaua viziere.ro pentru protejarea personalului medical cu scuturi faciale.

Producerea de viziere a debutat în urmă cu o lună de zile și a generat distribuirea de către rețeaua viziere.ro a peste 120.000 de bucăți. Asociația VeDem Just s-a implicat activ și ea, reușind să realizeze peste 10.000 de viziere pentru județul Cluj și localități din alte județe.

Mai mult, VeDem Just a importat material plastic în cantitate de 24 de tone, transportat în țară cu ajutorul Valrom Industrie. Vom obține astfel aproximativ 270.000 de viziere. O parte vor fi produse la Cluj de către VeDemJust (pe baza donațiilor de la cetățeni, companii, Societatea Studenților de Medicină din București, Asociația Relațiilor Comunitare din România și Romanian United Foundation) iar o parte la Sibiu de către Comunitatea makerilor (pe baza donațiilor strânse prin Fundația Comunitară Sibiu și prin platforma https://ocomunitate.ro).

Donațiile publicului sunt esențiale! Puteți ajuta centrele regionale din zona dvs accesând https://viziere.ro/centre.

VeDem Just are nevoie de ajutorul dvs pentru a strânge încă 17.800 euro https://vedemjust.ro/doneazapentruviziere. Vă mulțumim!

Urmărește-ne:
0