ÎNCĂ UN PAS SPRE PRODUCȚIA VIZIERELOR DE PROTECȚIE PENTRU CEI DIN LINIA ÎNTÂI!

COMUNICAT DE PRESĂ

În această dimineață TIR-ul cu materialul plastic destinat producției de viziere de protecție a fost descărcat la fabrică. Urmează debitarea și trimiterea materialului la celelalte ateliere de producție din țară.
VeDem Just face apel către cetăţeni să susţină mai departe această acțiune pentru a achita materia primă achiziţionată și pentru ca vizierele produse să ajungă gratuit la cei din linia întâi.

Filmul evenimentului îl puteți vizualiza AICI.

Materialul descărcat va fi debitat și transformat în role mai mici astfel încât unele dintre acestea vor fi trimise pentru producție la Sibiu și altele la București. Cea mai mare cantitate va rămâne la Cluj unde cu ajutorul unei ștanțe speciale vom putea produce o cantitate mare de viziere într-un timp scurt.

Echipa de proiect, formată din Cristi Danileț, Ironim Morar, Oana Negru, Cătălin Pop, Lucian Checheriță și Cristian Bondor, împreună cu firme de profil industrial din țară (Perfect Seal, Carbochim, Rondocarton, Ardushop, Seenprint, Valrom, Ambalajulperfect.ro), colaborează cu Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Acesta va prelua vizierele pe măsură ce sunt produse și le va distribui în toate unitățile sistemului sanitar din linia 1, 2 și 3 a luptei COVID-19.

Pentru acoperirea tuturor cheltuielilor de producție, ambalare, distribuție și costuri neprevăzute avem nevoie de sprijinul vostru pe mai departe.

Cei care vor să fie parte din efortul național de echipare a spitalelor românești pot continua să facă donații folosind metodele pe care le găsiți aici: https://vedemjust.ro/doneaza şi aici: https://fb.com/donate/519085202137369. Oricine poate  urmări desfășurarea acțiunilor noastre pe pagina de facebook: http://fb.com/vedemjust.ro.

Haideți să-i protejăm pe medici. Ei au nevoie de noi la fel de mult precum noi avem nevoie de ei.

Cristi Danileț, 
Tel: 0742 182 581,

Asociația VeDemJust s-a constituit în anul 2015. Scopul său este promovarea libertăţii, întărirea democrației, susţinerea statului de drept, buna guvernare, promovarea şi apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Principalul său proiect este EDUIURIS - educația juridică pentru copii și tineri.

Urmărește-ne:
0