Peste 100 de profesori predau anul acesta educatia juridica

5 octombrie este Ziua Internaționala a Profesorilor. Cu acest prilej, avem bucuria să vă anunțăm că în acest an școlar, în România, peste 100 de profesori predau EDUCAȚIA JURIDICĂ din 28 de județe. Şi datorită lor se poate schimba ceva în bine în ţara noastră. Felicitări tuturor!

Asociația VeDem Just a finalizat de întocmit evidența cu școlile, clasele, profesorii și elevii unde Educația Juridică este materie opțională, aleasă de elevi și ofertată de profesori în Curriculum la decizia școlii.

Pentru prima dată în istoria noastră, această materie, care se predă deja de la începutul acestui an şcolar, implică 119 profesori (din care 62 au certificat atestat de VeDem Just), de la 98 de școli din 28 de județe şi mun. Bucureşti. Astfel, 4.371 de elevi însumând 169 de clase de gimnaziu şi de liceu, vor afla ce este legea și justiția, obligațiile și îndatoririle, procedurile, sancțiunile și efectele lor.

În aceste zile asociația distribuie gratuit, pentru toți acești elevi, ghidul de educaţie juridică. Profesorii şi elevii/părinţii care doresc această materie opţională în şcoala lor au de urmat o procedură simplă descrisă AICI.

Urmărește-ne:
0