Mister Law devine mascota „Lege-n-Dar”

Pe 13 mai am anunțat că suntem în căutarea unei mascote pentru aplicația gratuită de educație juridică „Lege-n-Dar”. În urma like-urilor voastre date pe FB candidaților, a analizării poveștii care însoțește desenul, a graficii și a votului în unanimitate al membrilor și voluntarilor echipei VeDem Just, am anunțat pe data de 1 iunie câștigătorul concursului. Acesta este MISTER LAW – mascota realizată de Cristina, 14 ani, din Rm.Vâlcea.

Felicitări tuturor participanților la concurs! Aceștia vor fi invitați să devină voluntari VeDem Just. Pentru premiu și detalii, echipa noastră va lua legătura cu fiecare în parte în următoarele două săptămâni.

Rămâneți Lege-n-Dar-i!

***
„MISTER LAW ȘI POVESTEA LUI:
Oamenii au început să devină nepăsători când vine vorba de respectarea legilor si cel mai mult când vine vorba despre moralitate. Multe cazuri de violentă apar în fiecare zi pe internet, iar când se întâmplă cei mai mulți oameni aleg să ignore sau chiar să filmeze în loc să ajute, de aceste lucruri și-a dat seama Mister Law fiind pe atunci doar un copil, acesta era judecat pentru modul în care arată. Majoritatea timpului îl petrecea citind despre cazurile ce se întâmplau în fiecare zi: crime, furturi, încălcarea legilor și multe altele. Într-o zi acesta s-a săturat de tot ce se întâmpla în lume și a decis că va deveni apărător al drepturilor, libertății. Nu era ușor să devină un aparator, dar a petrecut mult timp ajutând oamenii făcându-i să înteleagă ce înseamnă cu adevărat legile. A decis să poarte o mască pentru a dovedi ca nu este important aspectul și că dreptatea va câstiga mereu. Oamenii l-au numit un erou.
Am ales Mister Law pentru că este cea mai potrivită, aceasta reprezintă libertate, dreptate, egalitate, onestitate fiind calităti potrivite pentru o aplicatie care în ziua de astăzi învață mulți adulti și copii despre dreptate, legi și toate cazurile ce se întâmplă în prezent”.

Urmărește-ne:
0