Tabăra „Make Law, Not War” – elevii selectați

Asociația VeDem Just publică lista elevilor selectați pentru a participa la cea de-a patra ediție a taberei tematice de educație juridică, intitulată „Make Law, Not War”, ce va avea loc la Berca, jud. Buzău.

S-au înscris 136 de elevi pentru cele 30 de locuri disponibile. În funcție de cele menționate în formularul scris trimis către asociație, au fost preselectați 66 de elevi. Apoi, în urma interviurilor orale, dintre aceștia au fost selectați 31 de adolescenți. Pentru că nu s-a putut face o diferență de punctaj între ultimii doi, conducerea asociației a decis suplimentarea cu un loc. De asemenea, din partea unui partener a mai fost propus un tânăr pentru a participa în tabără.

Ca urmare, cei 32 de adolescenți ce vor participa la tăbăra din acest an sunt următorii:

Baciu Claudia Miriam, Belu Radu Nicolae, Blehoeanu Bianca Raluca, Bulat Anna, Ciufudean Daria, Colibă Tatiana, Cosma Maria Corina, Cozma Andreea, Dîndareanu Bianca, Dobasu Iulia Adelina, Dunăreanu Andrei, Forcoș Eric Andrei, Frigea Elena Cristiana, Govoreanu Laurențiu Luca, Harabagiu Elena Sabina, Ionescu Constantin Răzvan, Isare Cătălina Iuliana, Iutiș Ionela Mirela, Lemnaru Alexandru Mihăiță, Marian Alexandru Ionuț, Mărgărint Crina, Merticariu Teona Cristiana, Mihalachi Valeria, Negru Alexia, Paiu Adrian, Paula Dörr, Pălimariu David Alexandru, Târnăvan Larisa, Teodor Cosmin, Țurcanu Vlad, Ursu George Octavian, Zăstinceanu Mihai.

Ne-ar bucura ca toți tinerii care au aplicat pentru tabără să rămână în contact cu asociația și programele sale de educație juridică, pentru a fi la curent cu regulile legale și evenimentele juridice care au loc. Membrii VeDem Just sunt disponibili pentru a participa la proiecte locale de educație juridică, la inițiativa elevilor, părinților și profesorilor.

În acest an, tabăra este organizată în parteneriat cu Sindicatul Național al Grefei Judiciare Dicasterial, cu suportul financiar al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România. Costurile de cazare pentru cele 5 nopți și cele trei mese pe zi sunt acoperite de organizatori. Transportul cade în sarcina fiecărui participant. Pentru detalii organizatorice, cei selectați vor fi invitați pe un grup de whatsapp special creat. Pe curând!

Urmărește-ne:
0