LEGAL ACADEMY 2023: „De-a dreptul implicați!”

.

⚖️ 14 iulie 2023: Asociația VeDem Just organizează a cincea tabără anuală de educație juridică dedicată adolescenților.

📢 Este un prilej de întâlnire cu avocați, polițiști, judecători, experți anti-drog. Vom discuta despre lege și reguli. Vom socializa și ne vom împrieteni.

👁️ Tabăra de anul trecut este rezumată AICI, Imagini și testimoniale de la toate cele patru taberi precedente găsești AICI.

⚖️ Ediția Legal Academy din acest an se numește „De-a dreptul implicați”. Beneficiari vor fi 27 de adolescenți. Încă trei sunt calificați din oficiu, fiind premiați la concursul „Be Legal, Be Cool”.

🤓 Citeşte atent Regulamentul taberei AICI .

🧒👧🏻 Sunt așteptați să se înscrie elevii care din toamna acestui an vor fi în clasa a X-a sau a XI-a. Pot fi din România sau Republica Moldova.

🏡Tabăra va avea loc la  Conacul Maria Theresa, comuna Orlat, județul Sibiu. Este o pensiune cu piscină și restaurant, cotată 5 margarete.

🌞Perioada de cazare este de cinci nopți, în 1-6 septembrie 2023.

💵 Costul taberei este de 500 lei/participant, diferența este acoperită de asociația VeDem Just și include: 3 mese/zi, cazare, vizite, invitați, activități educative și sociale. Transportul până în tabără și din tabără este în sarcina participanților.

📝Înscrierile se fac în perioada 14-21 iulie 2023, completând formularul de AICI.

💻Dacă ești pre-selectat, urmează un interviu online în datele de 24-28 iulie 2023.

🥇Dacă ești selectat, te vei regăsi pe lista finală ce va fi publicată în data de 30 iulie 2023.

SUCCES!!

Urmărește-ne:
0