Tabără de vară gratuită pentru educația juridică adolescenților

Asociația VeDem Just, promotor al educației juridice în România, anunță deschiderea perioadei de înscriere pentru cea de-a patra ediție a taberei tematice „Summer Legal Academy”.

După succesul celor trei ediții anterioare, VeDem Just organizează și în acest an o tabără de educație juridică adresată adolescenților, intitulată „Make Law, Not War”.

Partenerii acestei ediții sunt Fundația Friedrich Naumann și Sindicatul Grefei Judiciare „Dicasterial”.

Tabăra va dura șase zile, între 16 și 21 august și se va desfășura în com. Berca din județul Buzău, într-o locație feerică, în  apropierea Vulcanilor Noroioși. Se vor dezbate teme de actualitate, de la război și bullying, la online și agresiuni sexuale, până la acte de civism și nediscriminare. Lectori vor fi magistrați, avocați, grefieri, polițiști și activiști civici.

Organizația acoperă costurile de cazare și masă pentru 30 de elevi din clasele a X-a și a XI-a din România și Republica Moldova.

Înscrierile au loc online până la data de 18 iulie 2022. Agenda activităților, procedura de selecție și Regulamentul taberei sunt disponibile la https://educatiejuridica.ro/legal-academy.   

Urmărește-ne:
0