Profesori educatie juridica: a doua sesiune de instruire 2020

PENTRU CONECTARE LUNI ȘI MARȚI DAȚI CLICK AICI CU 30 MINUTE INAINTE DE INCEPEREA CURSULUI.

Mulțumim profesorilor pentru interesul arătat de a participa la cursurile noastre de instruire în vederea predării materiei opţionale „Educaţie juridică„. Procedura de urmat pentru ca în unitatea dvs şcolară să fie implementată o astfel de materie găsiţi AICI.

Următoarea sesiune de pregătire online a cadrelor didactice pentru a preda educația juridică se va desfășura luni, 7 sept 2020, între orele 16.00-19.00 și marți, 8 sept 2020, între orele 16.00-19.00.

Lector va fi domnul judecător Cristi Danileț, autorul ghidului „Elevul și legea”. Temele care se vor aborda: în prima zi – despre proiectul Eduiuris, Individul și statul, Drepturile omului și ale copilului, Libertatea de exprimare, Procesul civil și penal; în a doua zi – aspecte legale privind familia, școala, sexualitatea, munca și substanțele interzise.

Pentru anunţarea profesorilor au fost înştiinţate inspectorale şcolare judeţene. Nu e necesară o înscriere prealabilă. Sunt primiţi la această sesiune atât profesorii care vor preda educaţia juridică în anul şcolar 2020-2021, cât şi cei interesaţi de această materie. Pentru instruire se va utiliza platforma Google Meet. Participanții vor găsi pe această pagină linkul de conectare cu 24 ore înainte. Sugerăm conectarea între orele 15.30-16.00. Instruirea este gratuită. La cerere, cadrelor didactice participante li se va elibera certificat de participare din partea asociaţiei VeDem Just.

Informaţii suplimentare la tel. 0726400167

Urmărește-ne:
0