„Be legal! Be cool!” – listele celor înscriși

Asociația VeDem Just organizează primul concurs de educație juridică din România. Se numește „Be legal! Be cool!” și se adresează elevilor din clasele V-XI. Au fost un număr de peste 563 de elevi care s-au înscris. Toți cei care au completat online formularul de înscriere și ne-au trimis pe e-mail „Acordul parental” semnat de ei și părinți (cei minori), respectiv doar de ei (cei majori) până pe data de 10 mai la orele 23:59 au respectat regulile de înscriere și au fost acceptați în concurs. Numărul acestora este 293.

Listele celor înscriși:

  • Grupa I, clasele V-VI: AICI;
  • Grupa a II-a, clasele VII-VIII: AICI;
  • Grupa a III-a, clasele IX-XI: AICI;

În cazul în care ați respectat regulile de înscriere și totuși nu vă găsiți numele pe lista, anunțați în cursul zilei de azi prin whatsapp la tel. 0742.929.249 și 0748.294.841, la care veți atașa copie de pe email-ul prin care faceți dovada că ați trimis acordul parental până pe data de 10 mai inclusiv. Cei care nu au respectat această condiție nu pot fi primiți la concurs.

Concursul se va desfășura mâine, 13 mai 2023, astfel: Grupa I de la ora 10:00 , Grupa a II-a de la ora 12:00, Grupa a III-a de la ora 14:00. Toți participanții vor primi în această seară la orele 20:00 link-ul de conectare pe Zoom (descărcați-vă aplicația de AICI dacă nu o aveți deja instalată!). Cu 15 minute înainte, toată lumea din fiecare grupă se va conecta online pentru a completa apoi răspunsurile la testul grilă. Succes!

 

Urmărește-ne:
0